Fosfolipidele
- Ele se gasesc in membrana hepatocitelor
- Completeaza defectele cauzate de procesul bolii
- Acestea accelereaza regenerarea celulelor deteriorate
- Acestea inhiba procesul de fibroza in ficat prin scaderea productiei de colagen si cresterea activitatii de colagenaza.
- Ele sunt esentiale pentru proliferarea si diferentierea celulelor hepatice.
- Reducerea sensibilitatii hepatocitelor la agenti citotoxici ai sistemului imunitar.
- Ele cresc transportul colesterolului din tesuturile extrahepatice catre ficat si activeaza enzimele lipolitice.
- Acestea reduc raportul colesterol / fosfolipid si cresc solubilitatea colesterolului in bila, ceea ce este important in profilaxia calculilor biliari.
- Baza proprietatilor hepatoprotectoare este: neutralizarea peroxidarii lipidelor si stabilizarea membranelor celulare Anghinare (Anghinarea (Cynara scolymus L.))
Proprietatile antioxidante ale extractului de anghinare se bazeaza pe ingredientele sale active:
- In principal flavone, flavanole, phthalate, cumarine, acid fenolic.
- Anghinarea are un puternic efect stimulativ asupra secretiei biliare datorita acizilor mono- si di-cacao-zaharici, care maresc cantitatea de bila excretata, cresc concentratia de acizi biliari in bila.
Ingrediente
Carne de pasare, porumb, orez, orz, derivate de origine vegetala, grasime de pasare, seminte de in, minerale, vitamin, celuloza, clorura de sodiu, anghinare, lecitina, soia.
Contine antioxidanti permisi de catre legislatia UE.
Aditivi nutritionali:
- Vitamina A 14425 UI/Kg
- Vitamina D3 2165 UI/Kg
- Vitamina E 95 mg/Kg
- Fier (sulfat de fier monohidrat) 160 mg/Kg
- Zinc (sulfat de zinc monohidrat) 135 mg/Kg
- Magneziu (sulfat de magneziu monohidrat) 105 mg/Kg
- Iodida de calciu anhidru 1.6 mg/Kg
- Iodida de potasiu 5 mg/ kg
- Selenit de sodiu 0.6 mg/kg
- Taurina 1050 mg/kg,
- Methionina 930 mg/kg