Compoziție
- Mazăre galbenă (25%)
- Ouă (12%)
- Mazăre verde (12%)
- Proteine hidrolizate de curcan (11%)
- Grăsime de pui (10%)
- Hrișcă (10%)
- Pulpă uscată de mere (10%)
- Clorură de sodiu (3%)
- Ulei de somon (3%)
- Ficat hidrolizat de pui (2%)
- Făină de mazăre
- Alge uscate Ascophyllum nodosum (0,4%)
- Sulfat de calciu dihidrat (0,4%, substanță acidifiantă a urinei)
- Merișor uscat Vaccinium vitis-idaea L. (0,3%)
- Mananoligozaharide (MOS, 0,02%)
- Produse din drojdie (β-glucani, 0,02%)
- Mojave yucca (0,018%)
- Fructo-oligozaharide (FOS, 0,01%)
- Cătină uscată Hippophae rhamnoides L. (0,015%)
- Lactobacillus helveticus HA – 122 inactivat (15x10^9 celule/kg)
AditiviAditivi nutriționali per kg:
- Vitamine:
- Vitamina A (3a672a) 22.000 UI
- Vitamina D3 (3a671) 700 UI
- Vitamina E (3a700) 1.000 mg
- Clorură de colină (3a890) 2.200 mg
- Biotină (3a880) 2,5 mg
- Vitamina B1 (3a821) 10 mg
- Vitamina B2 (3a825i) 13 mg
- Niacinamidă (3a315) 92 mg
- D-pantotenat de calciu (3a841) 25 mg
- Vitamina B6 (3a831) 6 mg
- Acid folic (3a316) 2,2 mg
- Vitamina B12 (3a835) 0,15 mg
- Oligoelemente:
- Zinc (3b606) 141 mg
- Fier (3b106) 63 mg
- Mangan (3b504) 72 mg
- Iod (3b201) 4,1 mg
- Aminoacizi, sărurile și analogii acestora:
- L-metionină (3c305) 5.500 mg
- L-triptofan (3c440) 1.000 mg
- Provitamine:
- Taurină (3a370) 2.000 mg
- L-carnitină (3a910) 340 mg
- Aditivi tehnologici:
- Antioxidanți: extracte de tocoferol din uleiuri vegetale (1b306(i)), palmitat de ascorbil (1b304), extract de rozmarin Rosmarinus officinalis L. (2b)
Energie metabolizabilă: 3.650 kcal/kgConstituienți analitici
- Proteină brută: 18%
- Grăsime brută: 14%
- Cenușă brută: 5,6%
- Fibre brute: 2,9%
- Umiditate: 10%
- Acizi grași Omega-3: 0,7%
- Acizi grași Omega-6: 1,6%
- Calciu: 0,5%
- Fosfor: 0,4%
- Sodiu: 1,2%
- Magneziu: 0,03%
- Potasiu: 0,4%
- Cloruri: 1,7%
- Sulf: 0,23%
- Hidroxiprolină: 0,25%
- Vitamina D: 600 UI/kg
- Metionină: 0,75%