Reteta Taste Of The Wild Appalachian Valley contine carne de vanat prajita, miel, rata, oua si peste oceanic, un mix de proteine sanatoase si are bobitele special concepute pentru cainii de rase mici. Adaosul de fructe si legume (fasole garbanzo, mazare, afine si zmeura) asigura antioxidanti naturali iar probioticele si fibrele prebioticele favorizeaza o digestie sanatoasa. Aceasta formula bogata in proteine si grasimi, ofera energia de care cainii de talie mica au nevoie.
Taste of the Wild ofera cel mai inalt standard atunci cand vine vorba de nutritia canina si felina si este conceput dupa modelul natural de hranire al lupilor si pisicii salbatice stramosii comuni al tuturor cainilor si pisicilor domestice.
Taste of the Wild asigura o dieta dictata de trasaturile genetice ale animalului dvs. de companie si contine aceeasi varietate a ingredientelor din carne, pe care animalul dvs de companie le-ar putea intalni, daca ar vana direct in natura.
Ingrediente: Carne de vanat, miel, fasole garbanzo, mazare, linte, proteine din mazare, ulei de canola, pudra de ou, carne de rata, faina de mazare, aroma naturala, peste oceanic, sare, clorura de colina, radacina uscata de cicoare, rosii, afine, zmeura, extract schidigera Yucca, produs uscat fermentat Lactobacillus acidophilus, produs uscat fermentat Bifidobacterium animalis, produs uscat fermentat Lactobacillus reuteri, supliment de vitamina E, fier, zinc, cupru, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de cupru, iodura de potasiu, vitamina B1, mangan, oxid de mangan, acid ascorbic, vitamina A, biotina, niacina, pantotenat de calciu, sulfat de mangan, selenit de sodiu, clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), supliment de vitamina B12, riboflavina (vitamina B2), supliment de vitamina D, acid folic.
Analiza Garantata:
Proteina bruta (min.) 32%
Grasime bruta (min.) 18%
Fibra bruta (max.) 4%
Umiditate (max.) 10%
Zinc 150 mg/kg
Seleniu 0.35 mg/kg
Vitamina E 150 IU/kg
Omega-6 (min.) 2.8%
Omega 3 (min.) 0.3%
Total culturi vii si active (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus reuteri) (min) 176.369.600 CFU/kg
Ingredient Principal: Caprioara